luni, 20 decembrie 2010

O luna...

Gradina Cismigiu.17.12.`10

0 luna...
Este azi, 20. Decembrie.2010... m`am intors de la liceu acum mai bine de doua ore...am luat vacanta, nu o doream... Pe drum am vorbit cu iubita mea Katha...mi`am amintit... maine se face o luna. o luna de cand firul nostru, desi era destul de gros... s`a despicat...ai considerat ca asa e cel mai bine. Da e, pentru tine! Inumar saptamanile ca proasta, ar trebui sa nici nu`mi pese. Ce pana mea. Sunt mica. La 15-16 ani. Unu vine altu` pleaca. Dar... Te iubesc ma! Esti un prost! Nu mi`au trecut deloc prin minte cuvintele  " ma cauta el!" pentru ca te cunosc ... esti orgolios, mandru cum sa faci tu asa ceva! Imposibil.Si mereu te`am considerat ambitios, dar acum ai demonstrat ca esti un las. Te ascunzi sub pielea altuia, ti`ai dori sa fii mai tare, te straduiesti sa o faci, dar lasitatea iti e puternica.
Si stiu ca a fost finalul,  stiu ca a fost picatura care`a umplut paharul. De aceea ti`am zis ca nu vreau sa te mai vad niciodata. Pentru ca ar insemna sa te vad cu alta.... cred ca mi`as pierde mintile. As vrea sa spun" nu te intoarce! Nu te mai vreau!" dar e devreme, si as minti... .Trei sferturi din inima mea, e ocupata de tine, ti`ia facut casuta ta de piatra, pentru ca vad ca nu se darama deloc, si sunt cutremure multe ...
Si`mi spun prietenii, ca drumurile noastre o sa se incruciseze din nou, ca asa s`a intamplat intotdeauna, de 4 ani incoace. Dar nu cred, ca nimeni nu stie ce e in mintea ta, nici macar eu nu stiu.  Uneori sunt confuza,nu stiu daca te`ai folosit, s`au chiar ai iubit, nu mai am incredere in tine, au fost atatea clipe , atatea momente, atatea cuvinte. Si de ce, le`ai zis?De ce le`ai facut? De ce ai mintit? Pentru ce? Cu ce te`ai ales, iubitu meu? Ura si dispret...8 octombrie.2009.1 an de zile... si un pic..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu